Crisis gaat Wild in’t Park

Gisteren gingen we met een delegatie vreemd bij de buren in Herent. Het Wildemanspark werd voor de 9e keer (ze zijn 1 jaartje ouder dan Crisis) omgetoverd tot een gezellig festivalpark.

Troeven: een aparte bar waar je uit glazen kan drinken, een eetlaan, een bamboe-kunstinstallatie en een gigantisch overdekt podium. Het zonnetje was van de partij en zorgde voor een relax sfeertje in de namiddag.

Bier in glas! even tot rust komen in de aparte bar.

De tijdelijke kunstinstallatie van Georges Cuvillier zorgt voor een chill-out met karakter.

Wat ook opvalt is de grote groep mensen met herkenbare blauwe t-shirts. WIP kan duidelijk rekenen op een grote achterban enthousiaste medewerkers!

Op donderdag kwam de grote toeloop er ‘s avonds voor Stan Van Samang, die een halve thuismatch kwam spelen en de tent helemaal meekreeg. Niet meteen ons ding, maar toch een kleine beenbeweging losgekregen 🙂

Berry Quincy, Douglas Firs en Mensch, Erger je Niet waren oude bekenden voor de Crisis-aanhang. Altijd goed, die mannen!

Conclusie:
Tof en kindvriendelijk festival, met ook aandacht voor de mensen met een beperking. Duidelijke communicatie: overal drank- en eetprijzen, sluitingsuren kassa en toog, line-up,… Niks op aan te merken qua organisatie! Headliners Daan en Milk Inc zullen de komende dagen nog veel volk trekken. Gewoon doen, er zijn nog tickets aan de kassa!

 

 

 

Posted on May 6, 2016 in #CRISISgaatvreemd

Back to Top